Инфозабава Mokka

MOKKA ИНФОЗАБАВА                                                                                                                    Откријте ги системите.

НАВИГАЦИЈА.

Navi 950 IntelliLink

 • 7-инчен екран во боја - хендзфри навигација
 • Се поврзува со вашиот паметен телефон преку Bluetooth®
 • Преку Bluetooth® или USB пристапете им на вашите плејлисти, гледајте слики и читајте гласно СМС
 • Ако сакате само да слушате музика, поврзете се преку aux-in
 • Со помош на управувачот управувајте со многу функции од вашето радио IntelliLink или едноставно користете го вашиот глас за внес на дестинација
 • Европските мапи за маршрути се претходно инсталирани
 • Радио со опционален DAB+ за одличнен звук и сообраќајни ажурирања

 

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ
 • Navi 950 IntelliLink

  • 7-инчен екран во боја - хендзфри навигација
  • Се поврзува со вашиот паметен телефон преку Bluetooth®
  • Преку Bluetooth® или USB пристапете им на вашите плејлисти, гледајте слики и читајте гласно СМС
  • Ако сакате само да слушате музика, поврзете се преку aux-in
  • Со помош на управувачот управувајте со многу функции од вашето радио IntelliLink или едноставно користете го вашиот глас за внес на дестинација
  • Европските мапи за маршрути се претходно инсталирани
  • Радио со опционален DAB+ за одличнен звук и сообраќајни ажурирања

   

СПОРЕДИ СИСТЕМИ.

Radio CD 600 IntelliLink

 • Поврзете го вашиот паметен телефон со гласовна контрола и Bluetooth®
 • Или поврзете се преку USB или Aux-In
 • Со помош на контролите на вашиот управувач или вашиот глас телефонирајте и избирајте музика хендзфри
 • CD600 исто така содржи CD-плеер и опционално DAB+ 
 • 7-инчниот екран во боја овозможува гласно читање на СМС-пораки, аудио стриминг, управување со музичка библиотека Gracenote® и гледање на слики
 • Пристап до радио услугата на Интернет StitcherTM  за широк избор на содржини: политика, бизнис, спорт, новости и забава.
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ
 • Radio CD 600 IntelliLink

  • Поврзете го вашиот паметен телефон со гласовна контрола и Bluetooth®
  • Или поврзете се преку USB или Aux-In
  • Со помош на контролите на вашиот управувач или вашиот глас телефонирајте и избирајте музика хендзфри
  • CD600 исто така содржи CD-плеер и опционално DAB+ 
  • 7-инчниот екран во боја овозможува гласно читање на СМС-пораки, аудио стриминг, управување со музичка библиотека Gracenote® и гледање на слики
  • Пристап до радио услугата на Интернет StitcherTM  за широк избор на содржини: политика, бизнис, спорт, новости и забава.

РАДИО.

Radio CD 450

 • Поврзете го вашиот телефон преку Bluetooth®, USB или Aux-In за да уживате во вашите плејлисти
 • Пристапете до вашата музика и телефонирајте – со вашите информации на графичкиот инфодисплеј – хендзфри
 • Радиото со опционално DAB+ ви овозможува одличен звук и сообраќајни вести од вашата омилена радио станица. 
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

Radio CD 400

 • Поврзете го вашиот музички уред преку Aux-In
 • Пристапете до вашите плејлисти – со опционалните контроли на управувачот
 • Или слушајте ја вашата омилена музика со CD-плеерот и добијте ги сите информации што ви требаат на графичкиот инфодисплеј
 • Radio CD 450

  • Поврзете го вашиот телефон преку Bluetooth®, USB или Aux-In за да уживате во вашите плејлисти
  • Пристапете до вашата музика и телефонирајте – со вашите информации на графичкиот инфодисплеј – хендзфри
  • Радиото со опционално DAB+ ви овозможува одличен звук и сообраќајни вести од вашата омилена радио станица. 
 • Инфозабава, Mokka, Радио CD 400

  Radio CD 400

  • Поврзете го вашиот музички уред преку Aux-In
  • Пристапете до вашите плејлисти – со опционалните контроли на управувачот
  • Или слушајте ја вашата омилена музика со CD-плеерот и добијте ги сите информации што ви требаат на графичкиот инфодисплеј

НЕ ГИ НАЈДОВТЕ ОДГОВОРИТЕ ШТО ГИ БАРАВТЕ?

Обратете ни се. Со задоволство ќе ви помогнеме!
КРАТКИ ВОДИЧИ И НПП
Најдете практични информации за инфозабавните системи на Opel и НПП.
 
Прирачници за Opel инфозабава
Имате прашање? Пратете ни е-пошта!