Инфозабава Movano

MOVANO ИНФОЗАБАВА Откријте ги системите.

НАВИГАЦИЈА.

Navigation (TomTom®)

 • Интуитивен систем за навигација TomTom
 • Најважните одлики вклучуваат: повторно пронаоѓање маршрута во реално време, локално пребарување и временски информации на Google
 • Маршрути во 26 европски земји
 • Navigation (TomTom®)

  • Интуитивен систем за навигација TomTom
  • Најважните одлики вклучуваат: повторно пронаоѓање маршрута во реално време, локално пребарување и временски информации на Google
  • Маршрути во 26 европски земји

РАДИО.

Radio CD 16 BT USB

 • Поврзете го вашиот телефон преку Bluetooth®, USB или употребувајте Aux-In – навистина практично
 • Пуштете ја вашата музика и телефонирајте – со рацете на управувачот
 • Слушајте ги вашите омилени песни и албуми со интегрираниот ЦД-плеер. Радиото со опционално DAB+ ви овозможува одличен звук од макс. 4 премиум звучници (само за Combi) и сообраќајни вести од вашата омилена радио станица. 

 

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ
 • Radio CD 16 BT USB

  • Поврзете го вашиот телефон преку Bluetooth®, USB или употребувајте Aux-In – навистина практично
  • Пуштете ја вашата музика и телефонирајте – со рацете на управувачот
  • Слушајте ги вашите омилени песни и албуми со интегрираниот ЦД-плеер. Радиото со опционално DAB+ ви овозможува одличен звук од макс. 4 премиум звучници (само за Combi) и сообраќајни вести од вашата омилена радио станица. 

   

НЕ ГИ НАЈДОВТЕ ОДГОВОРИТЕ ШТО ГИ БАРАВТЕ?

Обратете ни се. Со задоволство ќе ви помогнеме!
КРАТКИ ВОДИЧИ И НПП
Најдете практични информации за инфозабавните системи на Opel и НПП.
 
Прирачници за Opel инфозабава
Имате прашање? Пратете ни е-пошта!