Инфозабава Insignia

НОВАТА INSIGNIA ИНФОЗАБАВА Откријте ги системите.

НАВИГАЦИЈА.

Navi 900 IntelliLink

 
 
 • Вграден систем за сателитска навигација
 • Apple CarPlay™1 и Android Auto™1 за проекција на паметниот телефон.
 • Ажурирана европска сателитска навигација .
 • 8-инчен екран на допир во боја, 4,2-инчен екран во боја во групата инструменти 
 • Гласовна контрола, читање/одговарање на СМС, пуштање на видео од USB
 • Аудио стриминг преку Bluetooth®

 

 

1Компатибилноста и одредени функционалности може да се разликуваат во зависност од видот на уредот и верзијата на оперативниот систем. Apple CarPlayе трговска марка на Apple Inc., регистрирана во САД и други земји. Android Auto е трговска марка на Google Inc. Apple CarPlay и Android Autoможе да не се достапни во сите земји и може да зависат од верзијата на вашиот ОС. Ве молиме посетете ги www.apple.com или www.android.com 

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ
 • Navi 900 IntelliLink

   
   
  • Вграден систем за сателитска навигација
  • Apple CarPlay™1 и Android Auto™1 за проекција на паметниот телефон.
  • Ажурирана европска сателитска навигација .
  • 8-инчен екран на допир во боја, 4,2-инчен екран во боја во групата инструменти 
  • Гласовна контрола, читање/одговарање на СМС, пуштање на видео од USB
  • Аудио стриминг преку Bluetooth®

   

   

  1Компатибилноста и одредени функционалности може да се разликуваат во зависност од видот на уредот и верзијата на оперативниот систем. Apple CarPlayе трговска марка на Apple Inc., регистрирана во САД и други земји. Android Auto е трговска марка на Google Inc. Apple CarPlay и Android Autoможе да не се достапни во сите земји и може да зависат од верзијата на вашиот ОС. Ве молиме посетете ги www.apple.com или www.android.com 

Инфозабава.

Multimedia

Софистицираниот мултимедијален систем на прв поглед:

 

 • 7-инчен екран на допир со нова подобрена употребливост
 • AM/FM радио, DAB/DAB+2
 • Компатибилен со Apple CarPlay™1 и Android Auto™1
 • Bluetooth®3 за хендзфри телефонирање, пристап до телефонскиот именик и аудио стриминг4
 • 2 USB интерфејси и aux-in за поврзување или полнење мобилни уреди
 • 7 звучници, 4x20 W

 

 

 

 

1Apple CarPlay е трговска марка на Apple Inc., регистрирана во САД и во други земји. Android е трговска марка на Google Inc. Apple CarPlay и Android Auto може да не се достапни во сите земји и може да зависат од верзијата на оперативниот систем. Ве молиме посетете ја www.apple.com или www.android.com

 

2 Опционално/за одредени пазари

3Bluetooth® е регистрирана трговска марка на Bluetooth SIG Inc. За проверка на компатибилноста, посетете ја www.url.com

4Компатибилноста и одредени функционалности може да се разликуваат во зависност од видот на уредот и верзијата на оперативниот систем.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ
 • Multimedia

  Софистицираниот мултимедијален систем на прв поглед:

   

  • 7-инчен екран на допир со нова подобрена употребливост
  • AM/FM радио, DAB/DAB+2
  • Компатибилен со Apple CarPlay™1 и Android Auto™1
  • Bluetooth®3 за хендзфри телефонирање, пристап до телефонскиот именик и аудио стриминг4
  • 2 USB интерфејси и aux-in за поврзување или полнење мобилни уреди
  • 7 звучници, 4x20 W

   

   

   

   

  1Apple CarPlay е трговска марка на Apple Inc., регистрирана во САД и во други земји. Android е трговска марка на Google Inc. Apple CarPlay и Android Auto може да не се достапни во сите земји и може да зависат од верзијата на оперативниот систем. Ве молиме посетете ја www.apple.com или www.android.com

   

  2 Опционално/за одредени пазари

  3Bluetooth® е регистрирана трговска марка на Bluetooth SIG Inc. За проверка на компатибилноста, посетете ја www.url.com

  4Компатибилноста и одредени функционалности може да се разликуваат во зависност од видот на уредот и верзијата на оперативниот систем.

НЕ ГИ НАЈДОВТЕ ОДГОВОРИТЕ ШТО ГИ БАРАВТЕ?

Обратете ни се. Со задоволство ќе ви помогнеме!
КРАТКИ ВОДИЧИ И НПП
Најдете практични информации за инфозабавните системи на Opel и НПП.
 
Имате прашање? Пратете ни е-пошта!