Инфозабава Zafira

ZAFIRA ИНФОЗАБАВА Откријте ги системите.

НАВИГАЦИЈА.

Navi 4.0 IntelliLink

Navi 4.0 IntelliLink ги содржи следниве карактеристики:

 

 • Вградена сателитска навигација
 • Еднолиниски или структуриран внес на дестинација
 • 7-инчен екран во боја на допир
 • Компатибилен со Apple CarPlay™1 4 и Android Auto™2 4
 • Поврзаност преку Bluetooth® за хендзфри телефонирање, аудио стриминг и пристап до телефонскиот именик3
 • Радио функции AM/FM
 • Гледање слики и видеа преку USB3

 

1 Apple CarPlay и Apple се трговски марки на Apple Inc., регистрирани во САД и други земји. Apple CarPlayи Android Auto може да не се достапни во сите земји и може да зависат од вашата верзија на оперативниот систем. Ве молиме посетете ја www.apple.com или www.android.com

2 Android е трговска марка на Google Inc.

3 Со компатибилни уреди само

4 Apple CarPlay и Android Auto може да не се достапни во сите земји и може да зависат од вашата верзија на оперативниот систем. Посетете ја страницата www.apple.com или www.android.com.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

Navi 950 IntelliLink

 

 • 7-инчен екран во боја - хендзфри навигација
 • Се поврзува со вашиот паметен телефон преку Bluetooth®
 • Преку Bluetooth® или USB пристапете им на вашите плејлисти, гледајте слики и добијте гласно читање на СМС
 • Ако сакате само да слушате музика, поврзете се преку aux-in
 • Со помош на управувачот управувајте со многу функции од вашето радио IntelliLink или едноставно користете го вашиот глас за внес на дестинација
 • Европските мапи за маршрути се претходно инсталирани
 • Радио со опционален DAB+ за одличнен звук и сообраќајни ажурирања

 

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ
 • Navi 4.0 IntelliLink

  Navi 4.0 IntelliLink ги содржи следниве карактеристики:

   

  • Вградена сателитска навигација
  • Еднолиниски или структуриран внес на дестинација
  • 7-инчен екран во боја на допир
  • Компатибилен со Apple CarPlay™1 4 и Android Auto™2 4
  • Поврзаност преку Bluetooth® за хендзфри телефонирање, аудио стриминг и пристап до телефонскиот именик3
  • Радио функции AM/FM
  • Гледање слики и видеа преку USB3

   

  1 Apple CarPlay и Apple се трговски марки на Apple Inc., регистрирани во САД и други земји. Apple CarPlayи Android Auto може да не се достапни во сите земји и може да зависат од вашата верзија на оперативниот систем. Ве молиме посетете ја www.apple.com или www.android.com

  2 Android е трговска марка на Google Inc.

  3 Со компатибилни уреди само

  4 Apple CarPlay и Android Auto може да не се достапни во сите земји и може да зависат од вашата верзија на оперативниот систем. Посетете ја страницата www.apple.com или www.android.com.

 • Infotainment, Zafira, Navigation, Navi 950 IntelliLink

  Navi 950 IntelliLink

   

  • 7-инчен екран во боја - хендзфри навигација
  • Се поврзува со вашиот паметен телефон преку Bluetooth®
  • Преку Bluetooth® или USB пристапете им на вашите плејлисти, гледајте слики и добијте гласно читање на СМС
  • Ако сакате само да слушате музика, поврзете се преку aux-in
  • Со помош на управувачот управувајте со многу функции од вашето радио IntelliLink или едноставно користете го вашиот глас за внес на дестинација
  • Европските мапи за маршрути се претходно инсталирани
  • Радио со опционален DAB+ за одличнен звук и сообраќајни ажурирања

   

ИНФОЗАБАВА.

Radio R 4.0 Intellilink

Navi 4.0 IntelliLink ги содржи следниве карактеристики:

 

 • Вградена сателитска навигација
 • Еднолиниски или структуриран внес на дестинација
 • 7-инчен екран во боја на допир
 • Компатибилен со Apple CarPlay™1 4 и Android Auto™2 4
 • Поврзаност преку Bluetooth® за хендзфри телефонирање, аудио стриминг и пристап до телефонскиот именик3
 • Радио функции AM/FM
 • Гледање слики и видеа преку USB3

 

1 Apple CarPlay и Apple се трговски марки на Apple Inc., регистрирани во САД и други земји. Apple CarPlayи Android Auto може да не се достапни во сите земји и може да зависат од вашата верзија на оперативниот систем. Ве молиме посетете ја www.apple.com или www.android.com

2 Android е трговска марка на Google Inc.

3 Со компатибилни уреди само

4 Apple CarPlay и Android Auto може да не се достапни во сите земји и може да зависат од вашата верзија на оперативниот систем. Посетете ја страницата www.apple.com или www.android.com.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

НЕ ГИ НАЈДОВТЕ ОДГОВОРИТЕ ШТО ГИ БАРАВТЕ?

Обратете ни се. Со задоволство ќе ви помогнеме!
КРАТКИ ВОДИЧИ И НПП
Најдете практични информации за инфозабавните системи на Opel и НПП.
 
Имате прашање? Пратете ни е-пошта!