SKIP TO CONTENT
Мултимедија

МУЛТИМЕДИЈА.

Инфозабавни системи opel.

Видете сѐ што мултимедијалните системи на Opel имаат да понудат за вашиот автомобил или вашето комерцијално возило.
НЕ СЕ НАЈДЕНИ РЕЗУЛТАТИ

ЕВЕ КАКО РАБОТИ! ВИДЕА.

Погледнете ги видеата со објаснување за да го откриете целосниот потенцијал на вашиот мултимедијален систем на Opel.

Multimedia со 7-инчен екран на допир.

Применлив во Opel Insignia произведена по август 2018 г. и Opel Astra произведена по август 2019 г.

ПРЕТХОДНИ ИНФОЗАБАВНИ СИСТЕМИ OPEL.

Прирачници за претходни инфозабавни системи кои Opel ги има вградено во автомобили или комерцијални возила може да се најдат на нашата веб-страница за преглед на прирачници за корисници.
ПРИРАЧНИЦИ ЗА КОРИСНИЦИ НА OPEL