Навигација

НАВИГАЦИЈА

Инфозабавни системи opel.

Видете сѐ што навигациските системи на Opel имаат да понудат за вашиот автомобил или вашето комерцијално возило.
НЕ СЕ НАЈДЕНИ РЕЗУЛТАТИ

ЕВЕ КАКО РАБОТИ! ВИДЕА.

Погледнете ги видеата со објаснување за да го откриете целосниот потенцијал на вашиот навигациски систем на Opel.

Multimedia Navi Pro со 7/8/10-инчен екран на допир.

Применливо во Opel Corsa, Combo, Zafira Life и Vivaro

Multimedia Navi Pro со 8-инчен екран на допир.

Применлив во Opel Insignia произведена по август 2018 г. и Opel Astra произведена по август 2019 г.

Multimedia Navi со 7-инчен екран на допир.

Применлив во Opel Insignia произведена по август 2018 г. и Opel Astra произведена по август 2019 г.

ПРЕТХОДНИ ИНФОЗАБАВНИ СИСТЕМИ OPEL.

Прирачници за претходни инфозабавни системи кои Opel ги има вградено во автомобили или комерцијални возила може да се најдат на нашата веб-страница за преглед на прирачници за корисници.
ПРИРАЧНИЦИ ЗА КОРИСНИЦИ НА OPEL