Skip To Content
R 4.0 IntelliLink (Crossland X, Grandland X)

R 4.0 IntelliLink со 7-инчен екран на допир

Интеграција на паметен телефон преку Apple Carplay™ или Android Auto™

R 4.0 IntelliLink за Crossland X и Grandland X го спојува вашиот паметен телефон со вашиот автомобил и обезбедува вредни функции за безбедно и забавно возење. Тука можете брзо да најдете информации за инфозабавниот систем Opel R 4.0 IntelliLink.
Уредот е достапен за:

Карактеристики

Аудио:

  • Стандардно радио AM/FM и опционално радио DAB+
  • Пуштање музика преку USB, Bluetooth®, Apple CarPlayTM1 и Android AutoTM1

 

Телефон:

  • Интерфејс Bluetooth® за хендзфри разговори
  • Пристап до телефонски именик и листа на повици

 

Интеграција на паметен телефон преку Apple CarPlayTM1 и Android AutoTM1:

Прикажува одредени апликации и карактеристики на екранот на возилото, како што се:

  • Мапи
  • Музика и аудио стриминг
  • Телефон
  • Пораки
  • Гласовна контрола Siri за Apple, CarPlayTM1 и Google Voice за Android AutоTM1

 

OpelConnect:

  • Паметниот опсег на услугите OpelConnect1 ќе ви понуди нов степен на безбедност и поддршка – кога и да е, каде и да е.

Еве како работи! видеа

Применливо во Crossland X и Grandland X

Овде можете брзо да започнете! За да го откриете целосниот потенцијал на системот, погледнете ги видеата со објаснување - Еве како работи!

1 Повик во итни случаи и повик при дефект со пристап до помош на патот се достапни како опција со одредени возила. За дополнителни услуги може да е потребна претплата/надомест и да зависат од покриеноста и достапноста на мобилната мрежа. Достапноста и обемот на услугите се разликуваат од земја до земја и од возило до возило. Опционална понуда.

2 Apple CarPlay е регистрирана трговска марка на Apple Inc., Android Auto е регистрирана трговска марка на Google Inc. Компатибилни апликации на www.apple.com/ios/carplay или www.android.com/auto