Skip To Content
Multimedia (Corsa, Mokka)

Multimedia со 7-инчен екран на допир

Интеграција на паметен телефон преку Apple CarPlay™ или Android Auto™

Multimedia за Corsa и Mokka го поврзува Вашиот паметен телефон со Вашиот автомобил и обезбедува вредни функции за безбедно и забавно возење. Тука можете брзо да најдете информации за инфо-забавниот систем Opel Multimedia.
Уредот е достапен за:

Карактеристики

Аудио:

  • Стандардно радио AM/FM и опционално радио DAB+
  • Пуштање музика преку USB, Bluetooth®, Apple CarPlayTM2 и Android AutoTM2

 

Телефон:

  • Интерфејс Bluetooth® за хендзфри разговори
  • Пристап до телефонски именик и листа на повици

 

Интеграција на паметен телефон преку Apple CarPlayTM2 и Android AutoTM2:

Прикажува одредени апликации и карактеристики на екранот на возилото, како што се:

  • Мапи
  • Музика и аудио стриминг
  • Телефон
  • Пораки
  • Гласовна контрола Siri за Apple, CarPlayTM2 и Google Voice за Android AutоTM2

 

OpelConnect:

  • Паметниот опсег на услугите OpelConnect1 ќе ви понуди нов степен на безбедност и поддршка – кога и да е, каде и да е.

1 Повик во итни случаи и повик при дефект со пристап до помош на патот се достапни како опција со одредени возила. За дополнителни услуги може да е потребна претплата/надомест и да зависат од покриеноста и достапноста на мобилната мрежа. Достапноста и обемот на услугите се разликуваат од земја до земја и од возило до возило. Опционална понуда.

2 Apple CarPlay е регистрирана трговска марка на Apple Inc., Android Auto е регистрирана трговска марка на Google Inc. Компатибилни апликации на www.apple.com/ios/carplay или www.android.com/auto