Skip To Content
Довршете го вашиот профил
Одберете го вашиот сервисер
         
       
Информации за Вашето возило
Одберете сервисни услуги
800

1 можна е дополнителна наплата

Кратка изјава

Вашите лични податоци ќе бидат обработени од соодветниот контролер, како што е опишано во Изјавата за приватност. За повеќе информации во врска со вашите права поврзани со приватноста и во врска со нашите информации за контакт ве молиме видете тука.

Останете во контакт! (опционален маркетинг)
Би сакал/а да добивам дополнителни информации за вашите производи и услуги преку

и со избирање на барем еден од овие канали, се согласувам со поврзаната обработка на податоци како што е опишано во Изјавата за согласност.
Имам право да ја повлечам мојата согласност во секое време (за повеќе детали, молам видете тука). Повлекувањето на согласност нема да влијае на законитоста на обработката врз основа на согласноста пред нејзиното повлекување.

Please correct the highlighted fields and try again.

{form-fp-first-name} {form-fp-last-name}, го добивме вашето Барање за сервис. Ќе контактираме со Вас за кратко време

Дали веќе го посетивте myOpelService (мојотOpelСервис)? Можете да ги користите податоците што се внесени тука за да се регистрирате на нашиот нов онлајн портал. Едноставно кликнете на на овој линк и поставете ја вашата лозинка. Многу лесно и едноставно!

Придружете ни се на myOpelService за ново искуство со услугите на Opel и уживајте во придобивките од интересните информации за вашето возило Opel, индивидуалните понуди и удобните карактеристики.

ВАШИОТ ИЗБРАН ДИЛЕР