Лизинг

ЛИЗИНГ НА СЛУЖБЕНИ ВОЗИЛА

Флексибилни лизинг опции

Нашиот флексибилен план за лизинг на автомобили значи дека секогаш ќе можете да го возите најновиот Opel на секои две, три или четири години.

Едноставно плаќајте скромно изнајмување однапред, проследено со фиксни месечни плаќања прилагодени според вашиот буџет, а потоа вратете ни го возилото на крајот на вашиот договор. Контактирајте со нашиот тим за возен парк за повеќе информации за тоа како да се прилагоди флексибилен план за лизинг на возен парк за вашите потреби.

КОНТАКТИРАЈТЕ СО ТИМОТ ЗА ВОЗЕН ПАРК

00381 11 212 00 92

Пон-пет од 08:00 до 18:00 часот

 

Повиците се бесплатни од македонски фиксни броеви. Повиците од мобилни телефони може да се наплаќаат.

 
Тим за возен парк на Opel

Владимира Поповића 6

11070 Нови Београд