Преглед

РЕСУРСИ ЗА МЕНАЏЕРИ НА ВОЗЕН ПАРК

ОГРОМНА ПОМОШ ЗА МСП

ПРИДОБИВКИ И УСЛУГИ ЗА ВОЗЕН ПАРК OPEL

Посветена услуга за возен парк
Opel има широка мрежа за да ви помогне да го најдете идеалното решение за возен парк. И дилерите на Opel имаат обука и делови за да ги исполнат сите ваши барања за возниот парк.
Одлична мрежна покриеност
Мрежната покриеност на Opel осигурува дека секогаш ја добивате целата услуга која ви е потребна со само една посета кај сервисните партнери на Opel.
Ниски издувувања CO2, низок данок
Возилата на Opel се совршени возилаза возен парк со ниски издувувања и одлична економичност на горивото, што ви дава ниски стапки за оданочување и оперативни трошоци што ви се потребни за да заштедите сериозни пари.
Алатки и калкулатори
Ние ќе ви помогнеме да го направите вистинскиот избор. Обидете се со алатките за возен парк и калкулаторите за гориво, даноци, CO2 и TCО/WLC.

OPEL FLEXCARE.

Чувајте го тоа добро чувство со Opel FlexCare! FlexCare е пригодна програма „сè-во-едно“ за вашиот мир. Ние нудиме поединечни пакети кои вклучуваат пасивна помош, проширена гаранција и сервис.

 

Погледнете ги нашите пакети FlexCare и флексибилно изберете го нивото на покриеност!

ПРОВЕРКА ЗА СЕРВИС OPEL FLEXCARE

Покриеноста на сервисот за вашето возило вклучува:

 • Opel Помош на патот
 • Opel Проверка за сервис
 • OPEL FLEXCARE.

  Чувајте го тоа добро чувство со Opel FlexCare! FlexCare е пригодна програма „сè-во-едно“ за вашиот мир. Ние нудиме поединечни пакети кои вклучуваат пасивна помош, проширена гаранција и сервис.

   

  Погледнете ги нашите пакети FlexCare и флексибилно изберете го нивото на покриеност!

 • Opel, FlexCare, Service Inspection

  ПРОВЕРКА ЗА СЕРВИС OPEL FLEXCARE

  Покриеноста на сервисот за вашето возило вклучува:

  • Opel Помош на патот
  • Opel Проверка за сервис

ЗАПОЗНАЈТЕ ГИ БИЗНИС МОДЕЛИТЕ НА OPEL

The new Corsa, the future-ready German city car, now 100% electric. Without compromises. Available in early 2020. Get ready for an electrifying experience.
The new Corsa, the future-ready German city car, now 100% electric. Without compromises. Available in early 2020. Get ready for an electrifying experience.

Astra Hatchback

ОД 17.413 € 
Стилизирана, динамична и иновативна како и секогаш, нашата најефикасна Astra до сега, доаѓа со новата генерација мотори со ниска емисија на CO2 и ниска потрошувашка на гориво.
Стилизирана, динамична и иновативна како и секогаш, нашата најефикасна Astra до сега, доаѓа со новата генерација мотори со ниска емисија на CO2 и ниска потрошувашка на гориво.

Astra Sports Tourer

ОД 17.413 € 
Истражете ја новата Opel Astra  Sports Tourer. Автомобилот со примамлив дизајн, иновации водечки во класата и најдобриот германски инженеринг.
Истражете ја новата Opel Astra  Sports Tourer. Автомобилот со примамлив дизајн, иновации водечки во класата и најдобриот германски инженеринг.

Vivaro Panel Van

ОД € 29.750,00 
Versatile, reliable and flexible: the Vivaro Panel Van brings family and business under one roof. Rely on the best.
Versatile, reliable and flexible: the Vivaro Panel Van brings family and business under one roof. Rely on the best.

Vivaro Crew Van

ОД € 29.750,00 
Sufficient space for up to 6 persons and the easily accessible loading area make the Vivaro Crew Van the ideal transporter for you and your crew.
Sufficient space for up to 6 persons and the easily accessible loading area make the Vivaro Crew Van the ideal transporter for you and your crew.

VIVARO FOLDABLE CREW VAN

ОД € 34.272,00 

Vivaro Combi

ОД € 29.750,00 
Big, bigger, Combi. The Vivaro Combi offers space for up to 9 people and transports goods as efficiently as possible.
Big, bigger, Combi. The Vivaro Combi offers space for up to 9 people and transports goods as efficiently as possible.

Vivaro Platform Cab

ОД € 29.750,00 
The Vivaro provides the perfect base for specialist conversions. A real all-rounder through and through.
The Vivaro provides the perfect base for specialist conversions. A real all-rounder through and through.
CORSA
Astra
Нова Astra
Astra
Combo
Combo Cargo
Crossland X
Grandland X
Нова Insignia
Insignia
Movano
Vivaro
120 Years Edition
Vivaro
Mokka

Повеќе причини да изберете возен парк од Opel

Коментари од клиенти од Revoo
Повратните информации се многу важни за нас за да можеме да продолжиме да ги подобруваме нашите автомобили и комерцијални возила. Ние соработуваме со Reevoo, независна компанија за прегледи и коментари за да можете да бидете сигурни дека сите прегледи се од вистински, потврдени купувачи.
 
Изберете го вашиот бизнис модел
Истражете ја понудата на бизнис модели на Opel дизајнирани специјално за возен парк. Можете да изберете по класа на издувувања, багаж/носивост и стил на каросерија
 
ВИДЕТЕ ЈА ПОНУДАТА

КАКО ДА СЕ ЗДОБИЕТЕ СО ВОЗЕН ПАРК ОД OPEL

ДИРЕКТНО КУПУВАЊЕ
Ви нудиме добри попусти за набавка на возен парк од нашата палета на наградувани службени автомобили и комерцијални возила.
 
OPEL ФИНАНСИРАЊЕ
Имаме флексибилни решенија за да ви помогнеме да го добиете автомобилот што го сакате, без да го оптоварите вашиот буџет. Дознајте повеќе за нашите финансиски планови преку GMAC Bank.
 
ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ ЗА ФИНАНСИРАЊЕ
OPEL ЛИЗИНГ
Нашиот тим за возен парк ви стои на располагање за да ви направи лизинг план за возен парк по ваша мерка.
 
ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ ЗА ЛИЗИНГ

КОНТАКТИРАЈТЕ СО ВАШИОТ ДИЛЕР НА OPEL ЗА ВОЗЕН ПАРК