Skip To Content
Контакт

Време е да нè побарате

Контактирајте со вашиот тим за возен парк

Менаџерот за флотна продажба како и продажниот советник за Opel, се експерти кои со сигурност ќе Ви помогнат да ги добиете сите потребни податоци и да изберете возен парк кој најефикасно ќе ги задоволи потребите на Вашата компанија. Кажете ги Вашите потреби и барања уште денес.
 
Дали сте сопственик на компанија, менаџер на корпоративна флота или управител со возен парк?
02 3 111-000

Пон-пет од 08:00 до 18:00 часот

 

Повиците се бесплатни од македонски фиксни броеви. Повиците од мобилни телефони може да се наплаќаат.

 
ЕУРОИМПЕКС ДОО
Генерален увозник бул.
3та Македоска бригада бр. 72
1000 Скопје, Македонија
 

Контактирајте со нашиот тим за возен парк