Skip To Content
Радио R 15 BT

Radio R 15 (BT)

Аудио стриминг и хендзфри разговори преку Bluetooth®

Radio 15 за Movano ви овозможува да уживате во музиката или вестите на вашите омилени AM/FM или DAB радиостаници или од вашиот мобилен уред преку USB-интерфејс. Можете да го споите вашиот паметен телефон преку bluetooth за хендзфри разговори за безбедно и забавно возење. Тука можете брзо да најдете информации за инфозабавниот систем Radio 15 на Opel.
Уредот е достапен за:

Карактеристики

Аудио:

  •     Стандардно радио AM/FM и опционално радио DAB+
  •     Пуштање музика преку USB, Bluetooth®

 

Телефон:

  •     Интерфејс Bluetooth® за хендзфри разговори
  •     Пристап до телефонски именик и листа на повици

 

Друго:

  •     Интерфејс USB
  •     Звучници 2 x 15W (звучници 4 x 15W во Combi)