Skip To Content
Радио R 4.0

Radio R 4.0 со графички инфо-приказ

Аудио стриминг и хендзфри разговори преку Bluetooth®

Radio за Crossland X и Grandland X ви овозможува да уживате во музиката или вестите на вашите омилени AM/FM или DAB радиостаници или од вашиот мобилен уред преку USB-интерфејс. Можете да го споите вашиот паметен телефон преку bluetooth за хендзфри разговори за безбедно и забавно возење. Тука можете брзо да најдете информации за инфозабавниот систем Radio R 4.0 на Opel.
Уредот е достапен за:

Карактеристики

Аудио:

  •     Стандардно радио AM/FM и опционално радио DAB+
  •     Пуштање музика преку USB, Bluetooth®

 

Телефон:

  •     Интерфејс Bluetooth® за хендзфри разговори
  •     Пристап до телефонски именик и листа на повици

 

OpelConnect:

  •     Паметниот опсег на услугите OpelConnect1 ќе ви понуди нов степен на безбедност и поддршка – кога и да е, каде и да е.
1 Повик во итни случаи и повик при дефект со пристап до помош на патот се достапни како опција со одредени возила. За дополнителни услуги може да е потребна претплата/надомест и да зависат од покриеноста и достапноста на мобилната мрежа. Достапноста и обемот на услугите се разликуваат од земја до земја и од возило до возило. Опционална понуда.