Skip To Content
Радио 7"-екран на допир

Радио со 7"-екран на допир

Аудио стриминг и hands-free разговор преку Bluetooth®audio streaming & hands-free speaking via Bluetooth®

Радиото за Mokka и Mokka-e Ви овозможува да уживате во музиката или вестите од Вашите омилени AM / FM или DAB радио станици или од Вашиот мобилен уред преку USB интерфејс. Може да го поврзете телефонот преку Bluetooth за hand-free разговор за безбеднo и забавнo возење. Овде можете брзо да најдете информации за инфо-забавниот систем Opel Radio  со 7” екран на допир.
Уредот е достапен за:

Карактеристики

Aудио:

  • Стандардно AM/FM и опционално DAB радио
  • Репродукција на музика преку USB и Bluetooth®

 

Телефон:

  • Bluetooth®- интерфејс за hands-free разговор
  • Пристап до телефонски именик и список со повици 

 

OpelConnect:

  • Паметната гама на услугите OpelConnect1 ќе Ви понуди ново ниво на безбедност и поддршка - кога и да è, каде и да è.

1 Повик при итни ситуации и дефект со пристап до помошта на пат достапни како опција во зависност од нивото на опрема. За дополнителни услуги може да биде потребна претплата / надоместок и да зависат од покриеноста и достапноста на мобилната мрежа. Достапноста и обемот на услугата се разликуваат од земја до земја и возило до возило. Понуда како опција.          

2 Apple CarPlay е регистрирана трговска марка на Apple Inc., Android Auto е регистрирана трговска марка на Google Inc. Компатибилни апликации на www.apple.com/de/ios/carplay oder www.android.com/auto