Skip To Content
Сите

Opel модификации

Направени по мерка на вашиот бизнис

Фабрички модификации

Со комплетна Opel гаранција од 24 месеци на основното возило и преправката.

Conversions 2 Go

Комплетната преправка на една фактура со еквивалентна гаранција од 24 месеци од изведувачот на преправката, полна остаточна вредност на преправката.

Сертифицирани преправки

Преправката извршена од трета страна сертифицирана за Opel квалитет, основното возило доаѓа со комплетна Opel гаранција.

1 Test