Skip To Content
Vans

Opel комерцијални возила прилагодени за вашиот бизнис

Логистика, транспорт, дистрибуција? Нашиот асортиман на комерцијални возила Opel вклучува сè, од фургони, комерцијално возило со два реда седишта, шасија со возачка кабина, фабрички преобразби, до специјализирани возила од доверливи добавувачи. 

Новиот Movano

Новиот Movano дизел. Сега е подобрен со повеќе специјализирани верзии, освежен професионален дизајн, надградени функции за помош на возачот и поголеми можности за носивост. Со конкурентна ефикасност што е издигната на повисоко ниво благодарение на робустниот 2,2-литарски дизел мотор кој е целосно усогласен со Euro 6d. Сега повеќе од кога било, новиот Opel Movano е совршена германска алатка за секоја работа.

 

Потрошувачка на гориво (комбинирана) 10.9 – 7.7 l/100 km; емисија на CO2 285-202 g/km; (во зависност од опремата). 

 
Дознајте повеќе
Vivaro
Новата генерација на Vivaro со својот смел нов изглед, удобна и практична кабина, дополнителен простор за товарење и извонредна економичност. Достапно како фургон или двојна кабина.  
Дознајте повеќе
Combo Cargo
Откријте го фургонот Opel Combo Cargo. Превезете го Вашиот товар во големиот, разновиден фургон додека патниците уживаат во удобната и модерна кабина исполнета со технологија.  
Дознајте повеќе

Opel на електричен погон ново движење за вашиот бизнис

Новиот Movano-e

Конкурентната ефикасност кај новиот Movano-e е подигната на повисоко ниво со достапноста на 100% електричната верзија, за да можете да ги искористите уникатните придобивки на електричниот погон во еден паметен потег. Со издржливата погонска група од 122 КС (90 kW) и опсег до 247 km, ги добивате сите импресивни капацитети за товар, но со пониски трошоци за работа плус нула трошоци за гориво и издувни гасови.

 

Потрошувачка на енергија (комбинирана) 36,2 kWh/100 km со батерија од 37 kWh и 38,4-31,7 со батерија од 70 kWh; емисија на CO2 0 g/km; опсег (комбиниран) до 247 km (во зависност од опремата).*** 

 
Дознајте повеќе
Новиот Vivaro-e

Најефикасното и разноврсно комерцијално возило во индустријата сега е целосно електрично за возење без издувни гасови, со опции за батерии за опсег до 330 km, подобрени деловни карактеристики и флексибилни можности за носивост.

 

1Потрошувачка на енергија (комбинирана) 23,3 – 29,5 kWh/100 km; емисија на CO2 0 g/km; опсег (комбиниран) од 230 km до 330 km (во зависност од опремата).*** 

 
Дознајте повеќе
Zafira-e Life
Zafira-e Life претставува е-волуција во гамата на Opel „салон на тркала“, сега целосно електричен и со елегантен, компактен профил што го прави агилен и овозможува удобно да се сместат поголем број на луѓе. Способност да го возите и паркирате било каде вклучително и тесни места како подземени гаражи.  
Дознајте повеќе
Новиот Combo-e Cargo
Новиот Combo-e Cargo е целосно електрично комерцијално возило кое испорачува нула емисии и максимална корисност. Дури и со својот компактен профил, Combo-e Cargo е навистина простран, со носивост до 4,4 m³ и може дополнително да се подобри со функциите за управување со товарот, како што е системот за товарење Flex Cargo.  

Што е следно?

Модификации
Пронајдете комерцијални возила со одлична вредност и решенија за возен парк за вашите деловни потреби, со широк спектар на фабрички конверзии и конверзии од трети лица. 
Дознајте повеќе
Информации за финансирање
Без разлика дали сакате да земете на лизинг или да финансирате едно комбе - или да управувате со цел возен парк - ќе најдете решенија и одлични зделки направени по мерка од Opel. 
Дознајте повеќе
Сервис
Добијте информации за гаранции, помош, услуги за одржување, како и прирачници за вашите комерцијални возила од Opel. 
Дознајте повеќе
Дополнителна опрема
Откријте ги понудите на Opel за оригинални делови, тркала, гуми и сезонски производи. 
Дознајте повеќе