Skip To Content
Navi 5.0 IntelliLink

Navi 5.0 IntelliLink со 8-инчен екран на допир

Интегриран европски систем за навигација со онлајн сообраќај

Multimedia Navi Pro за Crossland X и Grandland X обезбедува прецизно и лесно насочување по маршрутата со ажурирани информации за сообраќајот или цените на горивото за го направи возењето поефикасно и попријатно. Тука можете брзо да најдете информации за инфозабавниот систем Opel Navi 5.0 IntelliLink.
Уредот е достапен за:

Карактеристики

Аудио:

 • Стандардно радио AM/FM и опционално радио DAB+
 • Пуштање музика преку USB, Bluetooth®, Apple CarPlayTM2 и Android AutoTM2

 

Телефон:

 • Интерфејс Bluetooth® за хендзфри разговори
 • Пристап до телефонски именик и листа на повици

 

Навигација:

 • Интегрирана навигација
 • 3D мапи за Европа (вкл. Русија и Турција)
 • Навигација во живо преку OpelConnect (сообраќај во живо, цени на гориво, информации за пребарување на точки на интерес - POI)

 

Интеграција на паметен телефон преку Apple CarPlayTM2 и Android AutoTM2:

Прикажува одредени апликации и карактеристики на екранот на возилото, како што се:

 • Мапи
 • Музика и аудио стриминг
 • Телефон
 • Пораки
 • Гласовна контрола Siri за Apple, CarPlayTM2 и Google Voice за Android AutоTM2

 

OpelConnect:

 • Паметниот опсег на услугите OpelConnect1 ќе ви понуди нов степен на безбедност и поддршка – кога и да е, каде и да е.

Еве како работи! видеа

Применливо во Opel Grandland X и Crossland X

Овде можете брзо да започнете! За да го откриете целосниот потенцијал на системот, погледнете ги видеата со објаснување - Еве како работи!

1 Повик во итни случаи и повик при дефект со пристап до помош на патот се достапни како опција со одредени возила. За дополнителни услуги може да е потребна претплата/надомест и да зависат од покриеноста и достапноста на мобилната мрежа. Достапноста и обемот на услугите се разликуваат од земја до земја и од возило до возило.

2 Apple CarPlay е регистрирана трговска марка на Apple Inc., Android Auto е регистрирана трговска марка на Google Inc. Компатибилни апликации на www.apple.com/ios/carplay или www.android.com/auto