Skip To Content
Multimedia Navi Pro (Astra, Insignia)

Multimedia Navi Pro со 8-инчен екран на допир

Интегриран европски систем за навигација со онлајн сообраќај

Multimedia Navi Pro за Astra и Insignia обезбедува лесно и практично насочување на маршрутата со ажурирани информации за сообраќајот, предвидувачка навигација или цени на горивото за го направи возењето поефикасно и попријатно. Тука можете брзо да најдете информации за инфозабавниот систем Opel Multimedia Navi Pro.

Карактеристики

Аудио:

 • Стандардно радио AM/FM и опционално радио DAB+
 • Пуштање музика преку USB, Bluetooth®, Apple CarPlayTM2 и Android AutoTM2

 

Телефон:

 • Интерфејс Bluetooth® за хендзфри разговори
 • Пристап до телефонски именик и листа на повици

 

Навигација:

 • Интегрирана навигација
 • 3D мапи за Европа (вкл. Русија и Турција)
 • Поврзани навигациски услуги1 вкл. сообраќај во живо, предвидувачка навигација, цени на гориво, информации за паркирање и онлајн пребарување на точки на интерес - POI)

 

Интеграција на паметен телефон преку Apple CarPlayTM2 и Android AutoTM2:

Прикажува одредени апликации и карактеристики на екранот на возилото, како што се:

 • Мапи
 • Музика и аудио стриминг
 • Телефон
 • Пораки
 • Гласовна контрола Siri за Apple, CarPlayTM2 и Google Voice за Android AutoTM2

Еве како работи! видеа

Применливо во Opel Insignia произведена по август 2018 година

Овде можете брзо да започнете! За да го откриете целосниот потенцијал на системот, погледнете ги видеата со објаснување - Еве како работи!

1 Не се вклучени податоци. Потребно е споделување хотспот преку паметен телефон или мобилен хотспот. Може да настанат дополнителни трошоци. Достапноста и обемот на услугата се разликуваат од земја до земја и подлежат на покриеноста и достапноста на мобилната мрежа. Потребно е прифаќање на договорот за лиценца за крајниот корисник на Telenav и согласност за употреба на личните податоци, како што е утврдено во политиката на приватност на Telenav. Лиценцата истекува на крајот на 2031 година.

2 Apple CarPlay е регистрирана трговска марка на Apple Inc., Android Auto е регистрирана трговска марка на Google Inc. Компатибилни апликации на www.apple.com/de/ios/carplay или www.android.com/auto