Skip To Content
Navi 80 IntelliLink

Navi 80 IntelliLink

Интегриран европски систем за навигација со онлајн сообраќај

80 IntelliLink за Movano обезбедува прецизно и лесно насочување по маршрутата за го направи возењето поефикасно и попријатно. Тука можете брзо да најдете информации за инфозабавниот систем Opel Navi 80 IntelliLink.
Уредот е достапен за:

Карактеристики

Аудио:

 • Стандардно радио AM/FM и опционално радио DAB+
 • Пуштање музика преку USB, Bluetooth® и Android AutoTM2

 

Телефон:

 • Интерфејс Bluetooth® за хендзфри разговори
 • Пристап до телефонски именик и листа на повици

 

Навигација:

 • Интегрирана навигација
 • 3D мапи за Европа (вкл. Русија и Турција)

 

Интеграција на паметен телефон преку Android AutoTM2:

Прикажува одредени апликации и карактеристики на екранот на возилото, како што се:

 • Мапи
 • Музика и аудио стриминг
 • Телефон
 • Пораки
 • Гласовна контрола Google Voice за Android AutоTM2
1 Android Auto е регистрирана трговска марка на Google Inc. Компатибилни апликации на www.android.com/auto