Skip To Content
Navi 5.0 IntelliLink

Navi 50 IntelliLink Pro

Интегриран систем за навигација

Navi 50 IntelliLink Pro за Movano обезбедува прецизно и лесно насочување по маршрутата за го направи возењето поефикасно и попријатно. Тука можете брзо да најдете информации за инфозабавниот систем Opel Navi 5.0 IntelliLink Pro.
Уредот е достапен за:

Карактеристики

Аудио:

 • Стандардно радио AM/FM и опционално радио DAB+
 • Пуштање музика преку USB, Bluetooth®, Apple CarPlayTM1 и Android AutoTM1

 

Телефон:

 • Интерфејс Bluetooth® за хендзфри разговори
 • Пристап до телефонски именик и листа на повици

 

Навигација:

 • Интегрирана навигација
 • Стандардни 3D мапи за Европа/источни региони (во зависност од пазарот). Дополнителни мапи може да се купат во кое било време.
 • Динамичка навигација со каналот за сообраќајни пораки ТМС

 

Интеграција на паметен телефон преку Apple CarPlayTM1 и Android AutoTM1:

Прикажува одредени апликации и карактеристики на екранот на возилото, како што се:

 • Мапи
 • Музика и аудио стриминг
 • Телефон
 • Пораки
 • Гласовна контрола Siri за Apple, CarPlayTM2 и Google Voice за Android AutоTM2
1 Apple CarPlay е регистрирана трговска марка на Apple Inc., Android Auto е регистрирана трговска марка на Google Inc. Компатибилни апликации на www.apple.com/ios/carplay или www.android.com/auto