Претходно
 • opel, myopel, register, download, tablet, mobile

  MYOPEL.

  Платформа за сите сопственици на Opel.
  myOpel е веб-страна за одржување, закажување сервис и друго. Пристапете онлајн и преземете ја опционалната апликација!.

   

  • Одете до www.myopel.mk
  • Регистрирајте се бесплатно и потврдете го вашиот профил
  • Преземете ја опционалната апликација myOpel

   

  Пробајте веднаш!

Следно
Претходно
 • myopel, benefits, man, laptop

  ВАШИТЕ СЕРВИСНИ ПРИДОБИВКИ.

  Лесен пристап до сите информации поврзани со возилото:

  •  Персонализирани понуди и сервисни проверки
  •  Онлајн барања за сервис
  •  Податоци за вашето возило
  •  Достапност 24/7
  •  Потсетување за вашата следна проверка
Следно
Претходно
 • opel, myopel, app, mobile

  НОВАТА АПЛИКАЦИЈА MYOPEL.

  Вашите придобивки од myOpel во секое време.
  Влезете во вашиот профил myOpel и добијте ги следниве предности:

   

  • Брз пристап до вашиот профил myOpel и онлајн гаражата на возила
  • Преземете го упатството за користење за вашето возило
  • Локатор на дилери за да го најдете вашиот најблизок продавач на Opel
  • Никогаш не заборавајте каде ви е возилото – означете каде сте паркирале
Следно