Дома

COVID-19: ВАЖНА ИНФОРМАЦИЈА.

Како што можете и да претпоставите, ситуацијата околу Корона вирусот (Covid-19) има големо влијание и врз нашето работење. За да го зачуваме здравјето на нашите клиенти и вработени, мораме да преземеме одредени мерки. Затоа ве информираме дека постои можност некои од нашите продажни салони и сервисни центри во следниот период да работат со скратено работно време или воопшто да не работат. За информации за работното време, ве молиме да ги посетите веб-страните на авторизираните Opel партнери.

Се извинуваме за евентуалните непријатности, но ве уверуваме дека нашите онлајн услуги се и понатаму во функција и не се засегнати.

Ви благодариме за разбирањето!

OPEL BLITZ ГАМА

РЕЗЕРВИРАЈ ГО СВОЕТО ВОЗИЛО СЕГА!

OPEL COMBO

ГЕРМАНСКИ КВАЛИТЕТ СОЗДАДЕН ЗА ТВОЈОТ БИЗНИС

INSIGNIA BLITZ

РЕЗЕРВИРАЈ ГО СВОЕТО ВОЗИЛО СЕГА!

OPEL MOKKA-E. НАЈДОБАР ГЕРМАНСКИ АВТОМОБИЛ. 

СМЕЛ И ПОТПОЛНО ЕЛЕКТРИЧЕН 

* Opel Mokka-e е избранa за „Златен управувач“ во категоријата „најдобар автомобил под 25.000 евра во Германија“. Извор: AUTO BILD (#45/2021) & BILD am SONNTAG (#46/2021). Потрошувачка на енергија 16.2-15.8 kWh. Емисијата на CO2 0 g/km. Опсег 342 km, класа на ефикасност A+++.

ВАШЕТО ВОЗИЛО Е БЕЗБЕДНО КАЈ НАС.

ЗОШТО ДА ЧЕКАШ?

Побарај понуда онлајн, безбедно и сигурно.

БЕЗБЕДНО И БРЗО
  •  Безбедни од COVID. Информацијата Ви пристигнува дома.
  • За возила на лагер, испорака веднаш.

 

 

 
ТРИ (3) ЕДНОСТАВНИ ЧЕКОРИ 
  • Изберете возило
  • Пополнете ја формата за контакт
  • Вашиот дилер ќе Ве контактира и ќе Ви достави понуда во најбрзо време

 

 

 

 

ЗАПОЗНАЈТЕ ГО СЕМЕЈСТВОТО OPEL

АКТУЕЛНИ ПОНУДИ.

ГЕРМАНСКИ АЛАТКИ ШТО ГО ПРИДВИЖУВААТ ВАШИОТ БИЗНИС.

Логистика, транспорт, дистрибуција?

COMBO CARGO.

Во салоните на Опел.

VIVARO.

Завршете ја работата ефикасно, и toa со ефикасност на професионалец.

ОТКРИЈТЕ ПОВЕЌЕ