Инфозабава Astra

ASTRA ИНФОЗАБАВА Откријте ги системите.

НАВИГАЦИЈА.

Navi 900 IntelliLink

 

 • 8-инчен екран на допир во боја1
 • Вграден систем за навигација со 3D преглед
 • Компатибилен со гласовна контрола на Apple CarPlay™2 и Android Auto™3 
 • 4,2-инчен екран во боја во групата инструменти, делумно опционален 
 • Антена-ајкула
 • Опција за CD-плеер
 • Радио функција AM/FM
 • SHOP за преземање апликации4

 

1Компатибилноста и функционалноста може да зависат од вашиот уред и верзијата на ОС.

2Apple CarPlay и Apple се трговски марки на Apple Inc., регистрирани во САД и другите земји. Apple CarPlay може да не е достапна во сите земји и може да зависи од верзијата на вашиот ОС. Ве молиме посетете ја www.apple.com.

3Android е трговска марка на Google Inc. Android Auto може да не е достапна во сите земји и може да зависи од верзијата на вашиот ОС. Ве молиме посетете ја www.android.com 

4SHOP е достапен само доколку вашето возило е опремено со Opel OnStar.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ
 • Navi 900 IntelliLink

   

  • 8-инчен екран на допир во боја1
  • Вграден систем за навигација со 3D преглед
  • Компатибилен со гласовна контрола на Apple CarPlay™2 и Android Auto™3 
  • 4,2-инчен екран во боја во групата инструменти, делумно опционален 
  • Антена-ајкула
  • Опција за CD-плеер
  • Радио функција AM/FM
  • SHOP за преземање апликации4

   

  1Компатибилноста и функционалноста може да зависат од вашиот уред и верзијата на ОС.

  2Apple CarPlay и Apple се трговски марки на Apple Inc., регистрирани во САД и другите земји. Apple CarPlay може да не е достапна во сите земји и може да зависи од верзијата на вашиот ОС. Ве молиме посетете ја www.apple.com.

  3Android е трговска марка на Google Inc. Android Auto може да не е достапна во сите земји и може да зависи од верзијата на вашиот ОС. Ве молиме посетете ја www.android.com 

  4SHOP е достапен само доколку вашето возило е опремено со Opel OnStar.

ИНФОЗАБАВА.

Radio R 4.0 IntelliLink

 

 • 7-инчен екран на допир во боја
 • Компатибилно со Apple CarPlay™1 и Android Auto™2
 • Поврзување преку Bluetooth® за хендзфри телефонирање, аудио стриминг и пристап до телефонскиот именик3
 • Радио функција AM/FM
 • Пуштање фотографии и видео преку USB3

 

1Apple CarPlay и Apple се трговски марки на Apple Inc., регистрирани во САД и други земји. Apple CarPlay може да не е достапна во сите земји и може да зависи од верзијата на вашиот ОС. Ве молиме посетете ја www.apple.com.

2Android е трговска марка на Google Inc. Android Auto може да не е достапна во сите земји и може да зависи од верзијата на вашиот ОС. Ве молиме посетете ја www.android.com 

3Само со компатибилни уреди

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ
 • Radio R 4.0 IntelliLink

   

  • 7-инчен екран на допир во боја
  • Компатибилно со Apple CarPlay™1 и Android Auto™2
  • Поврзување преку Bluetooth® за хендзфри телефонирање, аудио стриминг и пристап до телефонскиот именик3
  • Радио функција AM/FM
  • Пуштање фотографии и видео преку USB3

   

  1Apple CarPlay и Apple се трговски марки на Apple Inc., регистрирани во САД и други земји. Apple CarPlay може да не е достапна во сите земји и може да зависи од верзијата на вашиот ОС. Ве молиме посетете ја www.apple.com.

  2Android е трговска марка на Google Inc. Android Auto може да не е достапна во сите земји и може да зависи од верзијата на вашиот ОС. Ве молиме посетете ја www.android.com 

  3Само со компатибилни уреди

РАДИО.

Radio R  300 BT

 • Bluetooth® со аудио стриминг и USB
 • Компатибилно со OnStar
 • Контроли инсталирани на управувачот
 • LCD со 3 линии и 4 звучници
 • Стандард на Selection
 • Radio R  300 BT

  • Bluetooth® со аудио стриминг и USB
  • Компатибилно со OnStar
  • Контроли инсталирани на управувачот
  • LCD со 3 линии и 4 звучници
  • Стандард на Selection

НЕ ГИ НАЈДОВТЕ ОДГОВОРИТЕ ШТО ГИ БАРАВТЕ?

Обратете ни се. Со задоволство ќе ви помогнеме!
КРАТКИ ВОДИЧИ И НПП
Најдете практични информации за инфозабавните системи на Opel и НПП.
 
Имате прашање? Пратете ни е-пошта!