Инфозабава Combo

COMBO ИНФОЗАБАВА                  Откријте ги системите.

НАВИГАЦИЈА.

Radio CD 50 MP3

 • Интуитивна навигација на вашиот преносен систем за навигација TomTom
 • Опционалните Bluetooth® и контроли на управувачот ви овозможуваат да уживате во вашата музика и да одговарате на повици - хендзфри
 • Пристапете им на вашите омилени плејлисти со интегрираното USB или поврзете го вашиот музички уред преку Aux-In
 • Радиото со CD-плеер овозможува одличен звук и сообраќајни вести 
 • Системот за навигација TomTom овозможува маршрути во 26 европски земји во реално време, како и временски информации
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

Стерео CD радио

Радиото со CD-плеер и 6 претходно поставени поставки исто така ќе го возвиши вашиот одличен звук и сообраќајни ажурирања од вашата омилена радио станица – лесно и практично
 • Radio CD 50 MP3

  • Интуитивна навигација на вашиот преносен систем за навигација TomTom
  • Опционалните Bluetooth® и контроли на управувачот ви овозможуваат да уживате во вашата музика и да одговарате на повици - хендзфри
  • Пристапете им на вашите омилени плејлисти со интегрираното USB или поврзете го вашиот музички уред преку Aux-In
  • Радиото со CD-плеер овозможува одличен звук и сообраќајни вести 
  • Системот за навигација TomTom овозможува маршрути во 26 европски земји во реално време, како и временски информации
 • Инфозабава, Combo, радио, Стерео CD радио

  Стерео CD радио

  Радиото со CD-плеер и 6 претходно поставени поставки исто така ќе го возвиши вашиот одличен звук и сообраќајни ажурирања од вашата омилена радио станица – лесно и практично

НЕ ГИ НАЈДОВТЕ ОДГОВОРИТЕ ШТО ГИ БАРАВТЕ?

Обратете ни се. Со задоволство ќе ви помогнеме!
Quick Guides & FAQ
Find practical information on Opel Infotainment Systems and FAQs. 
Прирачници за Opel инфозабава
Имате прашање? Пратете ни е-пошта!