Инфозабава Vivaro

ОТКРИЈТЕ ГИ НАШИТЕ ИНФОЗАБАВНИ СИСТЕМИ ЗА СЕМЕЈСТВОТО VIVARO.

НАВИГАЦИЈА.

Navi 80 IntelliLink

 • 7-инчниот екран во боја - сите информации што ви требаат за да стигнете до вашата дестинација
 • Иновативните услуги во живо на TomTom - добијте информации во реално време за камери за брзина и за временските услови и најдете услуги
 • Поврзете го вашиот уред преку USB, Bluetooth® за стриминг на медиуми или Aux-In или внесете SD-картичка
 • Со помош на контролите на управувачот или само со вашиот глас, безбедно пристапете им на сите важни функции на вашиот паметен телефон или радио додека рацете ви се безбедно поставени на управувачот
 • Радиото IntelliLink го поврзува вашиот паметен телефон со вашиот автомобил и ви овозможува да користите гласовно препознавање со Siri (само iOS)
 • Navi 80 IntelliLinkе достапно од пролет 2016

 

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

Navi 50 IntelliLink

 • 7-инчен екран на допир - сите информации што ви требаат за да стигнете до вашата дестинација
 • Европски мапи со маршрути - претходно инсталирани за вашиот регион
 • Поврзете го вашиот уред преку USB, Bluetooth® за стриминг на медиуми или Aux-In
 • Сѐ што треба е да пристапите на вашата музика и безбедно да телефонирате - со рацете на управувачот
 • Со помош на гласовното управување Siri (само iOS) и апликацијата за поддршка АНА за инстант пристап до социјални медиуми и веб-радио 
 • Опционално DAB+ за одличен звук и сообраќајни вести од вашата радио станица
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ
 • Navi 80 IntelliLink

  • 7-инчниот екран во боја - сите информации што ви требаат за да стигнете до вашата дестинација
  • Иновативните услуги во живо на TomTom - добијте информации во реално време за камери за брзина и за временските услови и најдете услуги
  • Поврзете го вашиот уред преку USB, Bluetooth® за стриминг на медиуми или Aux-In или внесете SD-картичка
  • Со помош на контролите на управувачот или само со вашиот глас, безбедно пристапете им на сите важни функции на вашиот паметен телефон или радио додека рацете ви се безбедно поставени на управувачот
  • Радиото IntelliLink го поврзува вашиот паметен телефон со вашиот автомобил и ви овозможува да користите гласовно препознавање со Siri (само iOS)
  • Navi 80 IntelliLinkе достапно од пролет 2016

   

 • Infotainment, Vivaro, Navigation, Navi 50 IntelliLink

  Navi 50 IntelliLink

  • 7-инчен екран на допир - сите информации што ви требаат за да стигнете до вашата дестинација
  • Европски мапи со маршрути - претходно инсталирани за вашиот регион
  • Поврзете го вашиот уред преку USB, Bluetooth® за стриминг на медиуми или Aux-In
  • Сѐ што треба е да пристапите на вашата музика и безбедно да телефонирате - со рацете на управувачот
  • Со помош на гласовното управување Siri (само iOS) и апликацијата за поддршка АНА за инстант пристап до социјални медиуми и веб-радио 
  • Опционално DAB+ за одличен звук и сообраќајни вести од вашата радио станица

РАДИО.

Radio CD 18 BT USB

 • Поврзете го вашиот телефон преку Bluetooth®, USB или употребувајте Aux-In – навистина практично
 • Пуштете ја вашата музика и телефонирајте – со рацете на управувачот
 • Радиото со опционално DAB+ ви дава одличен звук
 • Или слушајте ги вашите омилени песни

 

Radio R 16 BT USB

 

 • Поврзете го вашиот телефон преку Bluetooth®, USB или употребувајте Aux-In – навистина практично
 • Пуштете ја вашата музика и телефонирајте – со рацете на управувачот
 • Дополнително, радиото со единечен DIN и опционален DAB+ ќе ви овозможи одличен звук
 • Стандардните карактеристики исто така вклучуваат звучници од 2 x 20 W за Van и 4 звучници за Combi, AM/FM, Aux-in и двоен USB приклучок. 

 

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ
 • Radio CD 18 BT USB

  • Поврзете го вашиот телефон преку Bluetooth®, USB или употребувајте Aux-In – навистина практично
  • Пуштете ја вашата музика и телефонирајте – со рацете на управувачот
  • Радиото со опционално DAB+ ви дава одличен звук
  • Или слушајте ги вашите омилени песни

   

 • Infotainment, Vivaro, Radio, Radio R 16 BT USB

  Radio R 16 BT USB

   

  • Поврзете го вашиот телефон преку Bluetooth®, USB или употребувајте Aux-In – навистина практично
  • Пуштете ја вашата музика и телефонирајте – со рацете на управувачот
  • Дополнително, радиото со единечен DIN и опционален DAB+ ќе ви овозможи одличен звук
  • Стандардните карактеристики исто така вклучуваат звучници од 2 x 20 W за Van и 4 звучници за Combi, AM/FM, Aux-in и двоен USB приклучок. 

   

НЕ ГИ НАЈДОВТЕ ОДГОВОРИТЕ ШТО ГИ БАРАВТЕ?

Обратете ни се. Со задоволство ќе ви помогнеме!
КРАТКИ ВОДИЧИ И НПП
Најдете практични информации за инфозабавните системи на Opel и НПП.
 
Прирачници за Opel инфозабава
Имате прашање? Пратете ни е-пошта!