SKIP TO CONTENT
Варијанти

ВАРИЈАНТИ НА COMBO CARGO.

Combo Cargo.

Вашиот совршен деловен партнер.

SELECTION

ОД 15.752 € вкл. данок 13.349 € без данок

Стандардната опрема вклучува:

 • Ткаенина Mistral Grey 
 • Електрика на надворешни ретровизори, со греење
 • Радио R 4.0
 • Целосна преграда
 • Помош при тргнување на нагорнина
 • Асиметрични задни врати
 • Централен систем за заклучување
 • Електрика на прозори

 

 

За поголема удобност можете да ги додадете следниве пакети:

 • Пакет 1 120 години содржи клупа за совозачкото седиште, електрична паркирна сопирачка, Multimedia Navi Pro, предупредување за странична слепа зона и помош за паркирање напред и назад.
 • Пакет 2 120 години содржи клупа за совозачкото седиште, електрична паркирна сопирачка, Multimedia Navi Pro, предупредување за странична слепа зона, помош за паркирање напред и назад, како и пакет за безбедност.

ENJOY

Стандардната опрема на Selection, плус:

 

 • Лизгачка врата, совозачка страна
 • Седиште на возачот со наслон на главата прилагодлив во 6 насоки и рачна контрола на поддршката за 'рбетот
 • Контролна табла со дополнителен складиштен простор
 • Обоени огледала

 

За поголема удобност можете да ги додадете следниве пакети:

 • Пакет 1 120 години содржи клупа за совозачкото седиште, електрична паркирна сопирачка, Multimedia Navi Pro, предупредување за странична слепа зона и помош за паркирање напред и назад.
 • Пакет 2 120 години содржи клупа за совозачкото седиште, електрична паркирна сопирачка, Multimedia Navi Pro, предупредување за странична слепа зона, помош за паркирање напред и назад, како и пакет за безбедност.

DYNAMIC

Стандардната опрема на Enjoy, плус:

 

 • Дневни светла LED
 • Мултимедијално радио со 8-инчен екран на допир
 • Препознавање на знаци за брзински ограничувања
 • Светла за магла
 • 16-инчни челични тркала со раткапни
 • Автоматско итно сопирање со детекција на пешаци
 • Помош за држење во лента
 • Задни ултрасонични паркинг сензори
 • Заштитна плоча на подвожје напред
 • Обоена рачка на врата
 • Електрична паркирна сопирачка
 • Хромирани апликации
 • Климатизација
 • Помош со долги светла и пакет за акустика

 

За поголема удобност можете да ги додадете следниве пакети:

 • Пакет 1 120 години содржи клупа за совозачкото седиште, електрична паркирна сопирачка, Multimedia Navi Pro, предупредување за странична слепа зона и помош за паркирање напред и назад.
 • Пакет 2 120 години содржи клупа за совозачкото седиште, електрична паркирна сопирачка, Multimedia Navi Pro, предупредување за странична слепа зона, помош за паркирање напред и назад, како и пакет за безбедност.

Combo Cargo XL.

Вистинскиот алат за работа.

XL

Ако често треба да преместувате големи количини на товар, Combo Cargo XL има корисно долго меѓуоскино растојание, кое овозможува максимална должина на товарење од 3440 mm и голем товарен простор од 4,4 m3.

 

Најзначајни одлики:

 • Задна врата
 • Преграда за товар
 • Преграда за товар со отвор

Combo Crew Van.

Ве пренесува вас и вашата екипа.

CREW VAN

Барате флексибилно возило со пет седишта, способно да ве превезува вас, вашата екипа и целиот ваш товар? Со две седишта напред и со три седишта назад, комбето со продолжена кабина го прави сето она што го барате од него. Максималната должина на товар од 3440 mm го олеснува превозот на подолг товар. 

 

Најзначајни одлики:

 • Задна клупа на преклопување
 • Лизгачки врати со прозорци
 • Совозачко седиште на преклопување

 

За поголема удобност можете да ги додадете следниве пакети:

 • Пакет 1 120 години содржи клупа за совозачкото седиште, електрична паркирна сопирачка, Multimedia Navi Pro, предупредување за странична слепа зона и помош за паркирање напред и назад.
 • Пакет 2 120 години содржи клупа за совозачкото седиште, електрична паркирна сопирачка, Multimedia Navi Pro, предупредување за странична слепа зона, помош за паркирање напред и назад, како и пакет за безбедност.