Skip To Content
Варијанти

Варијанти на Vivaro

Vivaro-e Van

Достапно во три нивоа на опременост

Selection

Стандардната опрема вклучува:

 • Целосна преграда (ISO 27956)
 • Ткаенина/тробојна, винил
 • 16-инчни челични тркала (црни) со раткапна (половина раткапна)
 • Врати на отварање со затемнети прозорци
 • Рачна странична врата, совозач
 • Подготовка за радио систем

Enjoy

Стандардната опрема вклучува:

 • Акустичен пакет, вклучувајќи акустично ветробранско стакло, задебелено странично застаклување и апсорбери на бучава во моторот и кабината
 • Рачна климатизација со регулирана температура
 • Радио RD6 со Bluetooth®, USB, Line-in, монотјунер и монохроматски екран, 4 звучници.
 • Пакет за осветлување и видик со автоматска функција на предните светла, бришачот на предното стакло и внатрешен ретровизор со функција на затемнување
 • Бесплатно опционално индивидуално седиште за совозач со потпирач за рака

 

За поголема удобност можете да ги додадете следниве пакети:

Пакет 1 120 години содржи совозачка клупа FlexCargo, Multimedia Navi, паркирен пилот (напред и назад), предупредување за странична слепа зона и електрични странични ретровизори со греење.

Пакет 2 120 години содржи совозачка клупа FlexCargo, Multimedia Navi, паркирен пилот (напред и назад), предупредување за странична слепа зона, електрични странични ретровизори со греење и пакет за помош на возачот

Innovation

Стандардната опрема вклучува:

 • Ергономски пакет со единечно возачко седиште, вклучувајќи и лумбална поддршка, наслон за глава со прилагодување и потпирач за рака.
 • Контроли на управувачот за инфозабавниот систем
 • Светилки за магла со функција за свиоци
 • Пакет за помош на возачот
 • Мултимедијален инфозабавен систем со 7-инчен екран на допир во боја, Bluetooth®, USB, Line-in, двоен тјунер, Apple CarPlay™ и Android Auto
 

За поголема удобност можете да ги додадете следниве пакети:

Пакет 1 120 години содржи совозачка клупа FlexCargo, Multimedia Navi, паркирен пилот (напред и назад), предупредување за странична слепа зона и електрични странични ретровизори со греење.

Пакет 2 120 години содржи совозачка клупа FlexCargo, Multimedia Navi, паркирен пилот (напред и назад), предупредување за странична слепа зона, електрични странични ретровизори со греење и пакет за помош на возачот

 

 

Vivaro-е со продолжена кабина

Vivaro-е Во Продолжена Кабина, Фиксна Преграда

Selection:

 •     Винилна клупа
 •     ТРО под
 •     Странична заштита со сив изорел

 

Enjoy and Innovation:

 •     Клупа за удобност
 •     Ткаенини Curitiba Triton
 •     Потпирачи за раце
 •     Складирање под седиштата
 •     Целосна опременост на внатрешноста
 •     Светилки на покривот

 

Покрај тоа, двата модели имаат со висока опременост на вратите.

Vivaro-e Со Продолжена Кабина, Преклоплива Преграда/клупа

Vivaro-е со продолжена кабина со флексибилна преграда всушност има задна клупа на преклопување која делува како преграда зад вториот ред. Врз основа на Vivaro-е Van Selection, овој Vivaro-е со продолжена кабина има дрвен товарен под и дрвена странична заштита.

Vivaro-e Combi

Selection

Стандардната опрема вклучува:

 • Втор ред клупа
 • 16-инчни челични тркала (црни) со раткапна на тркалото (половина раткапна)
 • Воздушни перничиња, возач, совозач и страничната (глава и гради)
 • Подготовка за радио систем
 • Пакет за осветлување и видик, со автоматска функција за предните фарови, бришачот на предното ветробранско стакло и затемнување внатрешниот ретровизор

Vivaro-е со кабина платформа

Vivaro-е Со Кабина Платформа

Vivaro-e со кабина-платформа ги вклучува сите следни карактеристики како дополнение на Vivaro-e Van Selection.

 • Средна должина (М)
 • Зголемена носивост 200 kg/300 kg (во зависност од моторот)
 • Специјална шасија за дополнителен товар
 • Нема заден дел
 • Без преграда зад 1-иот  ред