Skip To Content
Преглед

Combo Life

Преполн со разновиден простор, како и врвни карактеристики на удобност и безбедност, новиот Combo Life е совршен за семејства насекаде во светот. Изберете помеѓу 5 или 7 седишта и искористете најмногу од животот

Извлечете најмногу од Life

Видеа

Модели

Selection

Целата опрема што ви е потребна за да го направите секое патување едноставно, практично и забавно.

 • 16-инчни челични тркала со капаци на центарот
 • Радио R4.0
 • Лизгачка врата со прозорец со отворање
 • 3,5-инчен дисплеј во боја со функција за помош за држење во лента, темпомат и приказ на ограничување на брзината

Enjoy

Ставете свеж акцент на патувањата во семејството со повеќе одлики и повеќе стил.

 • 16-инчни челични тркала со капаци на центарот
 • Радио R4.0
 • Задна врата со прозорец
 • Браници и рачки на вратите во боја на каросеријата

Innovation

Со уште повеќе премиум карактеристики дизајнирани да комбинираат тотална удобност со забавно возење.

 • 16-инчни тркала од легура
 • Мултимедијално радио
 • 3 индивидуални задни седишта што на преклопување
 • Електронска контрола на климата

Combo Life 2020

Моделите на Opel 2020 им овозможуваат на клиентите точно она што го сакаат, нудејќи модели кои се целосно опремени со иновативни решенија како стандард за да одговорат на сите различни потреби.

 • 16-инчни тркала од легура
 • Висококвалитетни подни душеци
 • Црно обоени надворешни ретровизори

 

За поголема удобност можете да ги додадете следниве пакети:

 • Пакет Tech 1 содржи кожен управувач, Multimedia Navi Pro, предни и задни сензори за паркирање, предупредување за слепите точки, сензори за страничните делови на возилото и пакет за осветлување и видик
 • Пакет Tech 2 содржи пакет Tech 1, затемнети прозорци и задната врата, задни прозорци (електрични), надворешни ретровизори (електрични) и екран Head-up.

Има повеќе што да се открие 

Добијте клучни информации и конфигурирајте