Претходно
 • Opel, Grandland X, Models, Trim, Innovation

  ЕДИЦИЈА 120 ГОДИНИ

 • Opel, Grandland X, Models, Trim, Essentia

  ULTIMATE

 • Opel, Grandland X, Models, Trim, Essentia

  SELECTION

 • Opel, Grandland X, Models, Trim, Enjoy

  ENJOY

 • Opel, Grandland X, Models, Trim, Innovation

  INNOVATION

Следно
Претходно
 • ЕДИЦИЈА 120 ГОДИНИ

 • ULTIMATE

 • SELECTION

 • ENJOY

 • INNOVATION

Следно

МОДЕЛИ.

ЗНАЕТЕ ШТО ИЗГЛЕДА ДОБРО.

Сите модели на новиот GRANDLAND X интелигентно го искористуваат просторот и нудат врвен луксуз со секое ниво на опременост.