Претходно
  • Opel, Combo Cargo, Models

    OPEL COMBO

Следно

OPEL COMBO – ОПРЕМЕН СО ОДЛИЧНИ ПЕРФОРМАНСИ.

Можете да го конфигурирате вашиот Opel Combo за буквално секоја лесна комерцијална употреба. Но дури и пред да почнете да го опремувате, тој има дарежлива стандардна опрема.