ФАКТИТЕ ЗБОРУВААТ ЗА COMBO LIFE.

Со макс. 7 седишта1, безброј решенија за складирање и напредни системи за помош на возачот, новиот Combo Life совршено се вклопува во вашиот секојдневен живот.

 

1 Oпционално

ПАМЕТНИ ТЕХНОЛОГИИ.

Во Combo Life, софистицираноста и практичноста одат рака под рака, со иновации водечки во класата, како управувачот со греење1, 8-инчниот екран осетлив на допир1 и автоматското сопирање во итни случаи2.

ИСКОРИСТЕТЕ ГО ВАШИОТ ПРОСТОР.

Треба да го пренесете семејството и вашата опрема? Со макс. 2.693 литри на простор во багажникот1 и флексибилно седење, Combo Life покрива сѐ.

Close

1 Макс. 2.693 литри за долгата верзија на Combo Life. Макс. 26.93 литри за стандардната верзија на Combo Life. Натоварено до кровот со преклопени наслони за грб на задните седишта, според ISO 3832.

Close

1 Oпционално.
2 Работи автоматски над 5 km/час и под 85 km/час. Од 0 до 30 km/час, метриката на успорување за да се намали брзината при судирот е 0,9 g. Од 30 до 85 km/час, системот ја намалува брзината за максимум 22 km/час. Над овој праг, возачот треба сам да сопира за уште повеќе да ја намали брзината. Опсегот на оперативната брзина на автоматското сопирање во итни случаи со детекција на пешаци зависи од детектираната пречка (подвижна пречка: од 5 до 85 km/час, фиксна пречка: од 5 до 80 km/час, пешак: од 5 до 60 km/час). Системите за помош на возчот на Opel се наменети за поддршка на возачот во рамките на непосредните ограничувања на системот. Возачот во секое време е одговорен за возењето.