Skip To Content
Модели

Варијанти на новиот Opel Vivaro

Нов, и со секој детал темелно преиспитан, Opel Vivaro има водечка економичност во класата, чисто издувување и прецизен инженеринг. Исто така, доаѓа во целосна понуда, вклучувајќи Panel Vans, Crew Vans и Combi. Има нов Opel Vivaro за речиси секоја употреба, разновиден и флексибилен во секоја варијанта и во секоја ситуација.

Vivaro Panel Van

Исклучителен квалитет, две должини (L1, L2) и две висини (Н1, Н2), со повеќе избор за моќ и конфигурација, значи на новата Opel Vivaro фургон поставува нови стандарди. Пристапност, оптоварување стил, бизнис функционалност и економично работење – овие работи никогаш не биле подобри. Вашиот совршен комби е подготвен и само чека на вас да го конфигурирате.

 

Стандардната опрема вклучува:

 

 • лизгачка врата, од десната страна, без прозори
 • задни врати, 180° отворање, без прозори
 • предно воздушно перниче, возач
 • ESP® Plus со системот за помош при качување на нагорнина
 • двојна патнички клупа
 • прилагодлив столб со управувач за лесен дофат
 • електрика на прозорци, предни
 • патен компјутер
 • комплетот за поправање гуми
 • ткаенина за седишта Tricess, Blue Denim
 • Горна табла во Blue Denim
 • 16'', челични тркала со централен капак
 • 6 начини за прилагодување на возачкото седиште со наслон за раце и лумбална поддршка
 • кутија за ракавици со капак
 • широк ретровизор на совозачката ролетната
 • страничните ретровизори со електрика и греење
 • R16 Радио БТ USB со контролни копчиња на воланот, 2 звучници
 • екран за надворешна температура
 • автоматско заклучување на врата при тргање

 

Достапно за Panel Van, пакетот за изглед вклулува:

 

 • преден браник во боја на каросеријата
 • предна хромирана решетка
 • магла
 • LED дневни светла
 • кожни волан и менувачот
 • инструменти со хромирани прстени
 • складирање на инструмент-таблата со капак
 • 16˝ челични тркала со целосна покривка

Vivaro Crew Van

Капацитет до шест лица, простор за нивната опрема, заедно со лесно достапен капацитет за корисни товари, направете го Crew Van идеалното профитабилно возило за луѓе. Сите напредни системи за ергономија, организација и инфозабава карактеристики на Panel Van и Combi, заедно со издржлив, високо квалитетен избор на внатрешен декор, значи дека може да се конфигурира да ги исполни вашите точни барања.

 

Задни седишта со лесен пристап преку една или две лизгачки странични врати, прилагодлив наслон за главата и избор на внатрешен декор, сето тоа значи возење на луѓето во удобност. Складирање во страничните трим елементи и горна светлина се стандард за сите модели. Од друга страна, индивидуален прилагодлив втори ред седишта со потпирачи за раце, електрични ролетни и приклучок од 12V ќе ви помогнат да си го направите животот полесен.

 

Како што би очекувале, безбедноста е примарен приоритет со Crew Van, да бидат исполнети сите критериуми вклучувајќи ги и Opel-овите високи стандарди.

 

Essentia:

 

На страна од Panel Van, посебната опрема за Crew Van Essentia содржи:

 

 • лизгачка врата, десна страна, со стакло
 • Клупа за втор ред седишта за 3 патници
 • Страничен декор со пола висина со преграда

 

Elegance:

 

На страна од Panel Van, посебната опрема за Crew Van Elegance содржи:

 

 • клупа-седиште во вториот ред за 3 патници со наслони за рацете и складирање под седиштето
 • покривка за рацете со преграда со приклучок за струја од12-V
 • Страничен декор со пола висина со преграда, држач за шише и чаша
 • декор на горниот ѕид

 

Cosmo:

 

На страна од Panel Van посебната опрема за Crew Van Cosmo содржи:

 

 • 3 индивидуални седишта со наслон за раце за вториот ред
 • покривка за клупата со преграда, приклучок за струја 12 и осветлување на подот
 • патосници, килим
 • Страничен декор со пола висина со преграда, држач за шише и чаша
 • декор на горниот ѕид со интегрирана ролетна за сонце
 • Индивидуални LED светла за патниците назад

Vivaro Combi

Со места за до девет во стандардни конфигурации или долги конфигурации, има ново Opel Vivaro Combi за да одговара на повеќето потреби. Тоа се конфигурира лесно, со преклопување и отстранливи задни седишта, и е добро опремено.

 

Стандардната опрема вклучува:

 

 • лизгачка врата, од десната страна, стаклена
 • Фиксен панел, од левата страна, стаклен
 • Задни врати, 180 ° отворање, стаклени
 • Греење и електрика на страничните ретровизори
 • Предни воздушни перничиња, возач и совозач (со деактивирање)
 • ESP®Plus со систем за помош при тргање на угорнина
 • R16 Радио БТ USB далечински контроли на воланот, четири звучници
 • комплет за поправање гуми
 • Систем за следење на притисокот на гумите (TPMS)
 • Инструменти со хромирани прстени
 • Патнички визор за сонце со огледало за шминкање
 • кутија за ракавици со капак
 • прилагодлив столб за воланот за лесен дофат
 • електрика на прозорци, напред
 • патен компјутер
 • возачкото седиште со потпирач за раце и лумбална поддршка, прилагодливо на шест начини
 • двојна патнички клупа
 • втор и трет ред седишта
 • ткаенина за седишта Tricess, Blue Denim
 • Горна табла во Blue Denim
 • 16˝ челични тркала со централен капак

 

Пакет за изглед

 

Опремата на врвот на Комби вклучува:

 

 • преден браник во боја на каросеријата
 • предна маска во хром
 • магленки
 • LED дневни светла
 • далечински контроли на столбот на воланот
 • контрола при рамномерно возење со ограничувач на брзината
 • Piano Black и хромирани елементи
 • 16 ˝ челични тркала со целосна покривка

 

Пакет елеганција

 

Опрема на страна од Комби вклучува:

 

 • преден браник во боја на каросеријата
 • предна маска во хром
 • магленки
 • LED дневни светла
 • стаклена задна врата
 • радио CD18 БТ USB со далечински контроли на воланот
 • волан и менувачот обложени со кожа и копче за пренос
 • контрола при рамномерно возење со ограничувач на брзината
 • климатизација, напред и назад
 • наслон за рака на 2-ри и 3-ти ред седишта
 • ткаенина за седишта Connect, Jet Black
 • Горна табла во црно
 • Piano Black и хромирани елементи
 • 17 ˝ алу тркала