SKIP TO CONTENT
Понуди на возила и промоции

НОВИ ПОНУДИ НА OPEL ВОЗИЛА.

Одлични понуди за одлични автомобили.

 

Погледнете ги најновите понуди на автомобили. Најдете полесен начин да го купите вашиот Opel, заштедете пари и дознајте повеќе за специјалните понуди и промоции.

MОЈОТ OPEL!
Во myOpel ќе најдете персонализирани понуди и попусти, направени специјално за вас и вашиот Opel. Придружете се на Оригиналните услуги на Opel и регистрирајте се сега. 
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
OPEL КОМЕРЦИЈАЛНИ ВОЗИЛА.
Opel има широк спектар на практични комбиња. Што и да одберете, ќе добиете возило по Ваша мера на еден од најиновативните и најсигурни, меѓународни производители на комерцијални возила. Movano, Vivaro, Combo или Corsa van. 
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

НАЈДЕТЕ ГО ВАШИОТ OPEL ДИЛЕР