Новиот Opel Vivaro - Капацитет и носивост

Пробно возење

Пробното возење ви кажува многу повеќе од илјада слики. Кликнете тука да ја искусите реалноста.

Закажете пробно возење

ПРОСТОР ЗА ДО 1,2 ТОНА.

Оптималниот дизајн, максималната рамна површина за товарење и лесниот пристап значат дека што и да треба да транспортирате, новиот Opel Vivaro може тоа да го направи за вас.

Enlarge

Еден куп простор

Две должини и две висини му даваат можности на просторот за товарење од 5,2 кубни метри до 8,6 кубни метри за затворено комби. 2537 mm должина на товарниот простор на пократката верзија или 2937 mm на подолгата верзија. Внатрешноста на товарниот простор е идеално конфигурирана за транспорт на евро-палети со капацитет на лесно внесување до три.


Enlarge

Лесен пристап – Екстра долга опција за товарење

Великодушно широките задни врати кои овозможуваат пристап за евро-палети и задни врати кои се отвораат до 250 степени направи за лесен пристап за товарот. Исто така постои и опција со задна врата. Товарете преку опција за подолг товар преку FlexCargo кој вклучува товарење преку решетки во прегради, а совозачкото седиште овозможува товари до 3750 mm на пократката верзија и 4150 mm на подолгата верзија да бидат транспортирани.


Enlarge

Осигурајте си ја вашата сопственост

Товарот е оптимално обезбеден и патниците дополнително заштитени со оптимално поставени алки за врзување. За да се ​​заштити внатрешноста, постои цела палета на дрвени подни и ѕидни панели, направени за да се даде слободен пристап до двете стандардни и опционално достапни куки, алките за врзување итн.