Opel - TomTom ONE Sat Nav

OPEL TOMTOM ONE SAT NAV.

TomTom ONE комбинира лесна употреба, носливост, технологија со екран на допир и елегантен, совршен нов дизајн.


Возачите веднаш ке почнат да ги уживаат предностите на TomTom ONE благодарение на наградуваниот приклучок на TomTom и навигацискиот софтвер кој е преинсталиран на мемориска картица.


Ова значи дека нема потреба д преземате комплициран софтвер, само вклучете и користете. TomTom ONE оди во комплет со најновите регионални мапи од вашата земја/регион. Со TomTom ONE, секој може да си го пронајде патот од точка A до B!


Цена: xxx.- ЕУР