ПОДГОТВЕТЕ СЕ ЗА МИНУСИ!

Оставете ги моторните санки на страна, бидејќи ве очекуваат стотина минуси во Opel салоните. Одберете некој од моделите од нашата понуда, контактирајте го Opel продавачот и заштедете до 1.000 EUR. Погледнете јa приложената листа и пронајдете го најдобриот модел за вас. Откријте ја снежната Македонија во својот нов Opel.

 

 

Претходно
Следно

Приложената листа е од информативен карактер. Ажурирана е последен пат на 10.11.2017. Наведениот попуст за возилата од лагер представува дополнителен попуст на редовниот квартален попуст кој го дава дилерот на Opel. Истиот не може да се комбинира со други попусти, како ни со другите продажно-рекламни акции и попусти (останати тактички кампањи) кои се во тек. За повеќе детали и конкретни понуди, контактирајте ги Opel дилерите.