Skip To Content
Мали автомобили

Мали автомобили

Понуда на Opel мали автомобили.

Возење низ град. И веднаш замислувате густ сообраќај, стеснетост на простор за паркирање, зголемени трошоци за гориво. Сценариото е познато и тешко дека ќе се смени. Единствениот разумен начин да се справите со тоа е мал автомобил. Или доколку претпочитате рационализирано гледање на изборот на големина на возилото. Зошто да не почнете со одлуката колку голем автомобил ви е потребен?

 

Со ADAM Opel се отвори ново, динамично поглавје со стил остварено со новите персонализирани мали автомобили. Идеален пријател за возење низ градот. Но, не е изненеадувачко и тоа што нашите мали автомобили секогаш се издвојувале од толпата.

 

Се поставува прашањето што подразбираме под мало? Моделот Mokka го стави Opel на позицијата предводник на возилата SUV. Meriva нуди изненадувачки степен на пространост и софистицираност погодни за млади фамилии, а сепак е мал за лесно движење низ градските улици. Corsa секогаш била привлечна за оние кои целат кон мала надворешност, но очекуваат комфор, квалитет во перформансите и исклучителна економичност.

 

Сите погоре споменати модели автомобили може да ги сметаме за мали, особено во смисла на потрошувачката на гориво. Но, сите имаат доволно простор за возење на возрасни патници, доволно перформанси за удобно и брзо возење и на отворено и сите располагаат со флексибилност во внатрешноста и безбедност која може да ја очекувате од возилата на Opel.

 

Доколку барате малку повеќе простор, можеби ќе ве интересира нашата понуда на Opel family cars.

Corsa

Corsa 3-врати

Од 10.435 €

пет нивоа на опременост, три модели од специјалната едиција плус широк опсег модели од кои се избира.

Corsa 5-врати

Од 10.636 €

Влезете во Corsa 5 - врати и уживајте во убавините на животот. Со воодушевувачки стил и неверојатно внимание кон деталите, и внатре и надвор.