Финансиски или оперативен лизинг?

КУПУВАЊЕ / ЛИЗИНГ

ИЗБЕРЕТЕ ГО НАЈДОБРИОТ ФИНАНСИСКИ МОДЕЛ

ПЛАЌАЊЕ ЗА КОРИСТЕЊЕ

Оперативен лизинг значи 100 % предвидливи трошоци. На крајот на договорениот рок на употреба, возилата едноставно се враќаат и се заменуваат со новиот модел и договорот продолжува. Или можете да купите возила во оваа фаза, ако тоа се смета дека ќе биде во интерес на вашата компанија. Сѐ зависи од вас.

ШТО ВЕЛАТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

Претставникот на Opel за возен парк ми помогна да најдам најекономичен начин за обезбедување возила за мојата компанија. Заштедата што ја направивме ни овозможи да инвестираме во други области од мојот бизнис.

Име и презиме, раководител на набавки, пример компанија

ИМАТЕ ПРАШАЊА? КОНТАКТИРАЈТЕ СО ТИМОТ ЗА ВОЗЕН ПАРК

00381 11 212 00 92

Пон-пет од 08:00 до 18:00 часот

 

Повиците се бесплатни од македонски фиксни броеви. Повиците од мобилни телефони може да се наплаќаат.

 
Тим за возен парк на Opel

Владимира Поповића 6

11070 Нови Београд